Descripció

S’Aigo ​​Mallorca és una nova col·laboració entre membres de Permacultura Mediterrània, Can Bustan Mallorca i Terramans, i un projecte interdisciplinari de recent fundació que brinda solucions específiques i pràctiques per a la rehidratació del territori Mallorquí, utilitzant el procés de disseny de Permacultura i tècniques basades en les seves ètiques i principis.

Partim des d’un enfocament holístic per a la gestió de l’aigua i treballarem en les àrees d’educació i desenvolupament de capacitats, a més d’oferir serveis al sector privat. Amb exemples implementats en diversos llocs de demostració i línies d’intervenció clarament documentades volem entrar en diàleg amb el sector públic tant a nivell local com a nivell bioregional o fins i tot global.

Emmarquem les nostres accions dins de la visió d’una Gestió Integral de l’element Aigua i desitgem tornar a col·locar-lo en la base del delicat ecosistema que és l’illa perquè es restableixi l’equilibri.

La nostra missió és rehidratar el territori de Mallorca per a millorar la seva capacitat de recuperació davant futurs episodis de sequera i altres fenòmens que s’aveïnen i que són provocats pel Caos Climàtic. El nostre objectiu és arribar a això promovent la instal·lació de sistemes de reutilització d’aigües residuals i piscines naturals tant en cases privades com en hotels; demostrant l’estratègia de desacceleració, expansió i infiltració (sembra i collita) de l’aigua mitjançant l’ús de l’agricultura regenerativa i les tècniques forestals anàlogues, i organitzant tallers, conferències i formacions sobre el tema del Cicle Integral de l’Aigua.

Perquè l’Aigua és vida.